社名変更のお知らせ

取締役 ウィリアム・チャン

社名変更のご挨拶

拝啓

時下ますますご盛栄のこととお慶び申し上げます。平素は格別のご高配に預かり厚く御礼申し上げます。

さて、このたび弊社では有限会社から株式会社に改組し、平成27年5月22日をもって日本語の名称を「シュア・ジャパン株式会社」と変更致しました。英語名称は引き続き、Shure Japan Limitedとなります。

これを機に社員一同、より一層、お客様の満足度向上の実現に邁進していく所存でございますので何卒倍旧のご指導ご鞭撻を賜りますようお願い申し上げます。

まずは失礼ながら書中をもちましてご挨拶申し上げます。

敬具

Company Name Change Notification

It is our great pleasure to announce that our company, Shure Japan 有限会社 has changed its name to Shure Japan 株式会社, which took effect on May 22, 2015.

Please note that the English name, Shure Japan Limited will remain the same.

With this company name change, Shure Japan 株式会社 has renewed our commitment to further improve our services.

We highly appreciate your continued support.